Om Svensson & Son Måleri AB


Välkommen till Svensson & Son Måleri AB. Med över 70 år inom branschen!
Ring oss
Målare trelleborg
Välkommen till Svensson & Son Måleri AB. Mitt namn är Ola Svensson och det är jag som driver Svensson & Son Måleri AB.

Farfar startade företaget 1947, pappa (Jan-Erik Svensson) tog över på mitten av 70-talet och har nu, med fullt förtroende, lämnat över till mig. Pappa finns dock kvar i företaget och bidrar till den breda kompetens vi idag är väldigt stolta över.

Jag tog studenten 1994 och har jobbat i företaget sedan dess. Under dessa nästan tjugo åren har jag haft den stora förmånen att utveckla en stor kundstock och lärt mig att ta ett personalansvar. Något som fått mig att växa i rollen som företagare.

Jag lägger stor vikt i ordning och reda, bra service och ett trevligt bemötande. Vi har alla ett stort intresse för hantverket, vilket är oerhört viktigt för att lyckas i längden. Jag satsar också mycket på vår personals trivsel. Det har medfört låg personalomsättning och i sin tur bättre resultat där vi alla vet vad som krävs för att lyckas.

I januari 2013 gick jag försvarets ledarskapsutbildning, UGL, bland annat för att på bästa sätt hantera vardagen med vår personal, samarbetspartners och inte minst våra slutkunder.

Med jämna mellanrum besöker jag yrkesskolan i Trelleborg, där jag även hållit en del lektioner inför ungdomarnas första praktikplatser. På så sätt har vi kommit i kontakt med väldigt duktiga praktikanter som vi även har kunnat anställa efter studenten.

Idag jobbar vi åt kommuner, fastighetsägare och byggfirmor, samt även privatpersoner.

Under våra första 65 år i branschen har vi till stor del fått jobb på rekommendationer, ett faktum vi är mycket stolta över. Vi tror starkt på vårt sätt att jobba, något som också visar sig i förtroende från marknaden.

Välkommen till Svensson & Son Måleri AB

Ola Svensson